Despre institutie

 

ambsm

 

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

 

Misiune

Serviciul de Ambulanta are misiunea de a contribui la managementul integrat si standardizat al situatiilor de urgentă medicale si de a asigura serviciile specifice, conform domeniului de competentă pentru care este autorizat.

Viziune

Acordarea asistentei medicale de urgenta oriunde si oricand tuturor cetatenilor a caror sanatate este amenintata.

Valori

Respect fata de fiinta umana, profesionalism, performanta, responsabilitate.

 

Serviciul de Ambulanță Județean Satu Mare (SAJ-SM) este un serviciu public de importanță strategică, cu personalitate juridică, funcționând în subordinea directă a Ministerului Sănătății și sub coordonarea operativă a Departamentului pentru Situații de Urgență.

Serviciile de Ambulanta Judetene si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov  sunt parte a Sistemului naţional de servicii medicale de urgenţă şi prim ajutor calificat.

Activitatea SAJ Satu Mare se desfasoara cu echipaje de urgenta pe nivele de competenta conform Ordinului 1092/2006 în flux continuu, realizand un indice de utilizare de 100% si  un indice de rulaj de 80%. Trusele medicale sunt dotate cu medicamente si materiale sanitare conform nivelului de competenta ale fiecarui echipaj. Totodata SAJ efecueaza transfer interclinic al pacientului critic cu functii vitale instabile, care pot avea complicatii ireversibile, conform Ordinului 1092/2006.

 

Ambulanta Satu Mare salveaza vieti.

Pentru urgente, sunati la 112.