Demonstratii acordare prim ajutor

Posted on Posted in anunturi

Personalul de specialitate din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Satu Mare a realizat demonstratii privind acordarea primului ajutor in diferite situatii pentru copiii din clasele primare si gimnaziale si cum sa reactioneze in cazul unor asemenea cazuri.

   

One thought on “Demonstratii acordare prim ajutor

 1. Buna ziua,

  Ma numesc Dragan Dragos si sunt elev la Colegiul National Mihai Viteazul din Bucuresti. Fac parte din echipa de robotica a liceului nostru si am dori daca va permite timpul si sunteti dispusi sa gasim o zi impreuna sa ne faceti o demonstratie de acordare a primului ajutor. Unii dintre noi urmeaza sa implineasca varsta de 18 ani si ne-ar fi de mare folos sa stim cum sa abordam o situatie de genul acesta in cazul unui accident rutier, si nu numai.
  Am apreciat implicarea dumneavostra in randul copiilor si ne-ar face o deosebita placere sa ne imbogatiti si noua cunostintele in acest domeniu.
  Putem desfasura activitatea pe aplicatia Zoom, impreuna cu colegii mei plus alti copii doritori din cadrul liceului nostru. In conditiile in care propunerea mea ar putea gasi gazduire in planurile dumneavoastra, asteptam un semn de la dumneavoastra pentru a putea sa ne organizam intr-un fel.
  Cu stima,
  Dragan Dragos
  0728168500
  dragos.dragan@cnmv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *